Banner

Er Konjac Pasta sunn?

Ketoslim mo

Is Konjac PastaSunn?Hva er konjac pasta?Konjac ogshirataki nudlerer begge laget av den stivelsesholdige knollen fra Konjac-planten.Det er en tradisjonell mat med opprinnelse i Japan på 600-tallet.De er laget avglukomannan fiberfra konjacplanten som males til et mel og deretter brukes til å lage nudlene.Dette er en god kilde til løselig fiber og "prebiotika" som er nyttige for å øke de gode bakteriene i tarmen.Nudlene er vanligvis pakket i vann.De har gelatinøs tekstur.De er veldig enkle å tilberede da det bare innebærer å tømme væsken og skylle dem godt.For å fjerne eventuell lukt fra pakkevæsken, dypp ned i kokende vann i omtrent ett minutt.De har ikke mye smak alene, så de får smaken av maten de er tilberedt i. slik at du kan tilberede dem med alle ingrediensene du liker.

pexels-fauxels-3184183 (1)

Fordeler med Konjac pasta:

• Vekttap – mens forbruk ikke får deg til detgå ned i vekt, hjelper det deg å føle deg mett, slik at du sannsynligvis vil spise mindre.

• Hjelp fordøyelsen – denglukomannan er gunstig for å redusere symptomer på forstoppelse.På baksiden kan overforbruk skape uønskede fordøyelsespåvirkninger som løs avføring og oppblåsthet.

• Fremme kolesterolnivåer – en rekke studier på bruk av konjacfiber har vist kolesterolsenkende fordeler.

• Forbedret blodsukkerkontroll – tilskudd med konjac viste forbedret fastende glukose.

Som fordelene ovenfor vi nevnte, her er forsiktigheten som konsumerer dem med måte som du ville gjort med all annen mat.Du trenger en balanse av makronæringsstoffer for å føle deg best mulig, og du vil ikke få i deg for mye av individuell mat (selv sunn mat).

Å prøve å forsyne folk med sunn konjac-mat er alltid det øverste målet for selskapet vårt, siden vi er sertifisert av IFS,KOSHER,HALAL,HACCP... bli med oss ​​og prøv den sunne konjac-maten nå!

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 23. november 2021